top of page

KOLEGA ve službách hutního průmyslu



Právě probíhá energetická revoluce


V těchto dnech náš zákazník v průmyslovém komplexu specializujícím se na výrobu forem pro slévárenství zažívá první vlnu energetické revoluce.


Autonomní systém KOLEGA jsme napojili k hlavním energetickým zdrojům a strojům, čímž v reálném čase poskytuje přehled o spotřebě energie.


Díky tomu optimalizuje zapínání strojů, vyhýbá se energetickým špičkám a dosahuje významných úspor nákladů.



Současně se KOLEGA stal neviditelným strážcem strojů


Monitoruje a diagnostikuje vibrace na klíčových technologiích. Nejenže varuje před potřebou údržby, ale také minimalizuje riziko výpadků.


Když senzory zaznamenají hodnoty mimo normál, systém okamžitě informuje údržbový tým a v případě nutnosti odstavuje stroje do bezpečného režimu.


Chytré řešení celého ekosystému


Zajištění bezpečnosti a efektivity v komplexu dosahuje nových rozměrů. Systém řídí a monitoruje tlak stlačeného vzduchu, stav kompresorů, a efektivně řeší regulaci podtlaku.


Automatizace osvětlení přispívá k dalším úsporám energie, když zhasíná světla v nevyužívaných prostorách haly, nebo automaticky reguluje svícení podle venkovní intenzity světla.



Chtějte inovace, které jsou skutečně vidět


V České republice se mnoho společností stále obává inovací, ale my věříme, že odvaha ke změně je klíčem k oživení a zefektivnění každé výroby.


Je na čase vystoupit z komfortní zóny a vybrat si modulární řešení, které si můžete přizpůsobit podle svých potřeb a financí.


Nyní je ten správný čas oživit vaše procesy a přinést úspory, které si možná ani neumíte představit, ale budou skutečně vidět!



Vy víte co chcete, my víme jak vám to zajistit


Představte si příležitost pro každý typ průmyslu, ve kterém chcete držet krok s neustále se vyvíjejícím průmyslovým prostředím.


S naším řešením získáte úspory, efektivitu, bezpečnost a spolehlivost. Umíme to vymyslet a integrovat. 




Zaujal vás náš ekosystém autonomního systémového řešení?


Napište nám, ať společně projdeme i vaši výrobu a připravíme expertní analýzu v krocích, jak postupně dojdete k vyšší efektivitě.







Přidejte se 8. února na Workshop Day a zjistěte,

jak konkrétně vám může systém ve výrobě pomáhat









96 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page