top of page

"Smrťák" na pracovišti? Ne, to rozhodně nechcete!




Realizujeme projekty, které chrání životy nejen v čistírnách odpadních vod. Zaměstnanci zde pracují v osamocených prostředích, kde se během chvíle dostávají do přímého nebezpečí.


Pokud mají k dispozici osobní tlačítkové SOS zařízení, které jim v případě nouze autonomně přivolá pomoc, riziko ohrožení se snižuje na minimum.


Skutečná ochrana přichází až ve chvíli, kdy je SOS zařízení provázano do celého ekosystému


Důležité a rozhodně to stojí za zmínku, je zabezpečení reagující na různá pracoviště, komunikující v případě ohrožení s různými technologiemi v budově, nebo přímo se stroji, tak aby vše fungovalo jednotně pro nejvyšší stupeň zabezpečení člověka v nouzi.

Je to maximum, které s námi můžete udělat v rámci širokého spektra tehnologické ochrany. Zde SOS systém spolupracuje se zaměstnancem, tak aby ho nerušil a byl individuálně přizpůsoben právě do vašeho pracovního prostředí. A je jedno, zda je to ČOV, vrátnice, sesterna, nebo strojovna. Nastavení softwaru "ohneme", jak je to možné a pro vás užitečné.


🚨 Úskalí různorodých provozů je výzva


V prostředí, kde je hluk a ruch, průmyslová přenosná tlačítková SOS zařízení nestačí a je třeba je doplnit vizuálními majáky, sirénou, nebo jinými senzorickými prvky, které zajistí pracovníkovi bezpečné prostředí. 


🌍 Lokalizace rozhoduje o rychlosti záchrany


Naše řešení se neomezuje pouze na ochranu. Poskytuje kompletní dohled nad tím, kde se zaměstnanci nacházejí, zajišťuje jejich ochranu prostřednictvím GPS v otevřeném prostranství, nebo pomocí záchytných bodů lokalizuje uvnitř budov i v těžko přístupných místech. Umožňuje sledovat stav každého zařízení – od baterie po správnou funkčnost.


💡 Když KOLEGA zachraňuje životy


Není to jen o zavedení moderního systému. Je to o vytvoření bezpečného pracoviště, kde každý zaměstnanec ví, že na to v případě nebezpečí není sám. Toto řešení se ne náhodou jmenuje KOLEGA. Neustále poskytuje informace o svém stavu a je připraveno v případě potřeby automaticky spustit ochranná opatření, jako kdyby vedle zaměstnance stál skutečný kolega. 


✨ Představte si, že tohle přesně máte ve firmě k dispozici


Máte-li v podniku místa, kde je bezpečnost na prvním místě, přemýšlejte o tom, jak by vám naše řešení mohlo pomoci. Spojme síly a pojďme naším komplexním a modulárním systémem nastavit nová pravidla, která zajistí nejen co BOZP požaduje, ale hlavně co je vaším zájmem v péči o zaměstnance. Protože bezpečnost vašich zaměstnanců je naší společnou prioritou.



Zaujal vás náš ekosystém autonomního systémového řešení?


Napište nám, ať společně projdeme i vaši výrobu a připravíme expertní analýzu v krocích, jak postupně dojdete k vyšší efektivitě.







Přidejte se 8. února na Workshop Day a zjistěte,

jak konkrétně vám může systém ve výrobě pomáhat









37 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page